Hourieh

What is time?

Maggi Untuk Rakyat Malaysia

Apa sebenarnya Maggi?

Maggi boleh menjadi barang dagangan Switzerland yang dikendalikan oleh Nestle Malaysia sejak tahun 1957 untuk membekalkan makanan kegemaran mereka kepada rakyat Malaysia, misalnya, rempah dan mi segera. Maggi telah memperoleh banyak kepujian di bawah Nestle, seperti menjayakan Golden in the Putra Brand Honours pada tahun 2019. Rakyat Malaysia sangat menghargai Maggi kerana penciptaan makanan halal untuk pembuatan ayam masak kicap yang mudah.

Barangan Dari Maggi

Maggi terkenal dengan mi cepat kami, yang ditawarkan dalam banyak rasa seperti kari dan ayam. Gunakan sos cili atau tiram kami sebagai perasa untuk menjadikan makanan anda lebih enak. Memasak makanan mudah dilakukan dengan persediaan batu dan CukupRasa dari Maggi. Sediakan makanan segera menggunakan spageti cepat kami, atau buat nasi dan sambal biryani dengan kesederhanaan dengan campuran campuran kami.

Hidangan Pergi Anda

Kami menawarkan brosur resipi berkualiti sederhana dengan produk Maggi. Sekiranya anda mencari resipi unggas, anda boleh mencuba sambal unggas kami dalam kicap, atau rendang unggas yang dihasilkan enak dengan CukupRasa. Bagi penggemar daging, kami menyediakan hidangan untuk mee goreng daging yang enak, dan daging lembu dendeng dihasilkan dengan lebih baik dengan bekalan kiub.

Maggi MY

Makanan Segera dengan Maggi

Buat hidangan langsung menggunakan perasa kami! Perasa Nasi Goreng Kampung kami membolehkan anda membuat nasi goreng dengan cepat. Buat resipi makanan laut segera menggunakan produk kami! Dengan Tomyum Paste ini, anda boleh mempertimbangkan resipi udang panas dan pahit kami. Berikan makanan sihat kepada orang yang anda sayangi dengan hidangan organik dari kami, seperti kailan makanan laut masin yang dibuat menggunakan kiub Maggi Ikan Bilis.

Hidangan Di Seluruh Dunia Dengan Maggi

Buat barang makanan dari seluruh dunia di rumah dengan barang Maggi. Kami mempunyai resipi lazat Eropah seperti meatloaf daging dan pilihan dari bahagian Timur anda seperti ladu domba dan ayam kung pao. Menu unggas teriyaki kami dengan sos tiram Maggi untuk hidangan Jepun cepat dan makanan Arab, seperti nasi Arab ayam, dibuat menggunakan kiub stok Maggi.

Karya Khas dengan Maggi

Maggi sangat disukai di seluruh dunia sehingga lelaki dan wanita dalam komponen dunia tertentu menggunakan barang-barang kami secara kreatif, walaupun untuk makanan. Kheer, pencuci mulut puding beras India dengan konvensional, telah dibuat dari mi dari mi cepat Maggi 2 saat. Barang-barang kami telah menjadi sebahagian daripada resipi berkualiti untuk makanan ringan, seperti keripik kentang, oleh tukang masak rumah.

Manual Berguna Oleh Maggi

Cadangan kami adalah untuk mengoptimumkan penyediaan makanan anda untuk menjadikan anda lebih banyak masa bersama keluarga. Maggi dapat membantu anda mendapatkan pasta terbaik, menggoreng spesies ikan dengan betul, atau menyediakan dengan betul untuk menjimatkan masa, dan juga kesihatan anda. Anda juga boleh belajar tentang merosakkan rumah anda untuk membiarkan anda mempunyai kawasan memasak yang sangat baik di rumah.

Maggi Sebagai Pilihan Anda

Jadikan Maggi sebagai masakan pilihan anda dalam penyediaan hidangan tanpa masalah dan cepat di rumah anda. Barangan dari Maggi dapat menjadikan banyak makanan lengkap dalam teknik yang boleh digunakan sehingga anda dapat membuatnya dengan sesuatu yang dijual di pantri anda. Pelbagai resipi ayam masak kicap kami juga akan membantu anda keluar dari formula untuk memberi inspirasi kepada sesiapa sahaja untuk menyiapkan konsep makanan.